Back

ⓘ Eldkvarn, band. Liten Falkeholm - xylofon, keyboard, vocals 1975–79 Curt-Åke Stefan - guitar and keyboard 1974–79 Claes Carlsson - saxophone, keyboard 1979–84 W ..




Eldkvarn (band)
                                     

ⓘ Eldkvarn (band)

  • Liten Falkeholm - xylofon, keyboard, vocals 1975–79
  • Curt-Åke Stefan - guitar and keyboard 1974–79
  • Claes Carlsson - saxophone, keyboard 1979–84
  • Wenche Arnesen - vocals 1975–79
  • Staffan Odenhall - saxophone 1974
  • Magnus Persson - drums 1993–94
  • Fredric "Fralle" Holmquist - 1984–86
  • Peter Smoliansky - drums 1985–92
  • Lennart Helperin - trumpet 1982–84
  • Lage Bergstrom - drums 1974–78
                                     

1. Discography

  • 1984: Ny klubb
  • 1979: Pojkar, pojkar, pojkar
  • 1978: Pantad och såld
  • 1987: Himmelska dagar
  • 1994: Sånger från Nedergården
  • 2001: Dod stjarna
  • 2005: Atlantis
  • 1991: Legender ur den Svarta hatten
  • 1980: Musik for miljonarer
  • 1989: Karusellkvallar
  • 2011: De beromdas aveny
  • 2002: Brott lonar sig alltid
  • 1983: Tuff lust
  • 1984: Barbariets eleganter
  • 1986: Utanfor lagen
  • 1993: Pluralism
  • 1981: Genom ljuva livet
  • 1997: Lyckliga tider
  • 1976: En lång het weekend
  • 1999: Limbo
  • 1988: Kungarna från Broadway
  • 2008: Hunger hotell
  • 2007: Svart blogg

Compilations

  • 1997: Det gamla landet
  • 1991: Den långa farden 71-91
  • 2011: Stans basta band: 1971-2011 - De forsta 40 Åren
  • 2000: Eldkvarns basta 2000
  • 2004: Diamanter
  • 2008: Klassiker
  • 1988: Vagen från Peking
  • 2011: Den goda skorden" Eldkvarn 1971 - 2011 - 10 CD Box

Live albums

  • 1994: Tempel av alkohol
  • 2006: Karlekens låga
  • 2007: Svart gig
  • 1989: Cirkus Broadway
  • 2010: Karlekens vag
  • 2000: Karlekens torst